Így támogathatod a tehetséges fiatal médiásokat!
Így támogathatod a tehetséges fiatal médiásokat!

A Next Média Alapítvány legfőbb célkitűzése, hogy a média iránt elkötelezett, és kifejezetten a rádiózás iránt érdeklődő fiatalokat támogassa. Szakmai és technikai tudást adjon, modern eszközökön és technológiákkal képezze, és edukálja a jövő médiásait. Ehhez a folyamathoz te is hozzájárulhatsz, a következő számlaszámra várjuk támogatásod:

12100011-18545393

Next Média Alapítvány folyószámlája

Gránit Bank

Kérjük, amennyiben ...

Az alapítvány speciális szolgáltatásai
Az alapítvány speciális szolgáltatásai

A Next Média Alapítvány speciális szolgáltatásai alapítványi hozzájárulással vehetők igénybe, ennek éves díja 36 000 Forint.

Oktatóanyagok a kommunikáció, média, valamint rádióismeret területein.

Az alapítványi tag, aki hozzájárulást fizet, jogosult a Next Média Alapítvány tudástárának elérésére. Ezek saját szerkesztésű online anyagok, illetve az alapítvány által megvásárolt digitális oktatóanyagok, könyvek összessége.

Konzultáció

...

Megalakult a Next Média Alapítvány
Megalakult a Next Média Alapítvány

Az alapítvány célja, hogy támogassa a média iránt elkötelezetten érdeklődő fiatalokat. Ennek eszközeként egy online rádiót, médiaműhelyt működtet, amely számára az alapítvány biztosítja az anyagi és tárgyi felételeket. További cél a tehetségek felkarolása, támogatása és gondozása; oktatás, nevelés, konferenciák, médiatáborok, workshopok, továbbképzések szervezése, külföldi tanulmányutak támogatása. A gyártott tartalom fókuszában az új ...

Next Média Alapítvány

A Next Média Alapítvány a Next FM digitális rádió üzemeltetője. \\ E-mail címünk: nextmediafund@gmail.com

Címkék

süti beállítások módosítása